Az előkelő negyedik helyen végzett Nagy László a Forbes Magazin most megjelent toplistáján.

Forbes magazin: "Nagy László a 4. legértékesebb sportoló..."

A riói olimpián szerzett három aranyérme után Hosszú Katinka lett a legértékesebb magyar sportoló a Forbes magazin magyar kiadása által készített listán. 

A második helyre a címvédő olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron került, akit az egyik legjobban eladható férfi sportolónak tart a lap, nemcsak a sportsikerei miatt, hanem intelligenciája és szerénysége okán is. 

A harmadik helyen a Rióban Hosszúhoz hasonlóan három aranyat szerző Kozák Danuta áll. Ő az a magyar sportoló, aki a legtöbbet kereste olimpiai szerepléseivel, legalábbis ami az állami győzelmi prémiumot illeti: eddig 169 millió forintot szerzett. 

A negyedik helyen a Veszprém válogatott kézilabdása, Nagy László található, majd Gyurta Dániel (5.) és Cseh László (6.) a további sorrend. A sikeres Eb-szereplés ellenére a legjobb helyezést elérő labdarúgó (Dzsudzsák Balázs) csak a nyolcadik lett.

forrás: index.hu

Nagy László

Nagy László vagyok. 1981. március 3-án születtem Székesfehérváron, Magyarországon.

A sportnak mindig nagy hagyománya volt a családomban, ami hozzájárult, hogy én is sportoló legyek. Ezért nagyon hálás vagyok szüleimnek. Édesapám profi kosárlabda-játékos volt, édesanyámnak pedig a sport volt a hobbija.

Egy éves koromban költöztünk Szegedre, az öcsém, Levente már ott született. Ő is kézilabdázó, kapus.

Kosárlabdázóként kezdtem a pályafutásomat, onnan tértem át a kézilabdára....

elolvasom