Az előkelő negyedik helyen végzett Nagy László a Forbes Magazin most megjelent toplistáján.

Forbes magazin: "Nagy László a 4. legértékesebb sportoló..."

A riói olimpián szerzett három aranyérme után Hosszú Katinka lett a legértékesebb magyar sportoló a Forbes magazin magyar kiadása által készített listán. 

A második helyre a címvédő olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron került, akit az egyik legjobban eladható férfi sportolónak tart a lap, nemcsak a sportsikerei miatt, hanem intelligenciája és szerénysége okán is. 

A harmadik helyen a Rióban Hosszúhoz hasonlóan három aranyat szerző Kozák Danuta áll. Ő az a magyar sportoló, aki a legtöbbet kereste olimpiai szerepléseivel, legalábbis ami az állami győzelmi prémiumot illeti: eddig 169 millió forintot szerzett. 

A negyedik helyen a Veszprém válogatott kézilabdása, Nagy László található, majd Gyurta Dániel (5.) és Cseh László (6.) a további sorrend. A sikeres Eb-szereplés ellenére a legjobb helyezést elérő labdarúgó (Dzsudzsák Balázs) csak a nyolcadik lett.

forrás: index.hu

László Nagy

Soy László Nagy. Nací el día 3 de marzo de 1981 en Székesfehérvár, Hungría.

Gracias a mis padres, el deporte siempre ha tenido una gran tradición en mi familia, lo que ha contribuido a que a día de hoy sea un deportista de élite. Mi padre era jugador profesional de baloncesto...

leer

nuestros socios