Az előkelő negyedik helyen végzett Nagy László a Forbes Magazin most megjelent toplistáján.

Forbes magazin: "Nagy László a 4. legértékesebb sportoló..."

A riói olimpián szerzett három aranyérme után Hosszú Katinka lett a legértékesebb magyar sportoló a Forbes magazin magyar kiadása által készített listán. 

A második helyre a címvédő olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron került, akit az egyik legjobban eladható férfi sportolónak tart a lap, nemcsak a sportsikerei miatt, hanem intelligenciája és szerénysége okán is. 

A harmadik helyen a Rióban Hosszúhoz hasonlóan három aranyat szerző Kozák Danuta áll. Ő az a magyar sportoló, aki a legtöbbet kereste olimpiai szerepléseivel, legalábbis ami az állami győzelmi prémiumot illeti: eddig 169 millió forintot szerzett. 

A negyedik helyen a Veszprém válogatott kézilabdása, Nagy László található, majd Gyurta Dániel (5.) és Cseh László (6.) a további sorrend. A sikeres Eb-szereplés ellenére a legjobb helyezést elérő labdarúgó (Dzsudzsák Balázs) csak a nyolcadik lett.

forrás: index.hu

László Nagy

My name is László Nagy and I was born on the 3rd of March 1981 in Székesfehérvár, Hungary.

Thanks to my parents, the sports world has traditionally been very important in my family. They clearly contributed to what I have become today: an elite athlete. My father was a professional basketball player, and my mother always played sports as a hobby. A year after my birth...

more